Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (4.55 secunde)
Doar 3% dintre participantii la studiu sunt de parere ca cel mai important aspect in ceea ce priveste identitatea este sa fie ardelean, oltean, moldovean etc.
Pe de alta parte, surse din interiorul Aliantei sustin ca nu doar Preda este nemultumit de intentia liberalilor de a organiza in iunie o manifestare care sa marcheze 500 de zile de guvernare portocalie, ci si viceliderul PD Ioan Oltean alaturi de actualul ministru al Integrarii europene, Anca Boagiu.
Coechiperul sau, Dumitru Raducanu, era un oltean zdravan, de la Targu Carbunesti, un pilot si un coleg exceptional. Executau un exercitiu de interceptare, un zbor de rutina pentru pilotii de vanatoare.
In primul rand, e oltean cum sunt si eu din zona Dragasanilor. Pe de alta parte, se cunoaste cu sotia dumnealui, doamna Ileana Isarescu de la gradinita, sunt impreuna cam de atunci.
Echipa "marilor invinsi portocalii" a fost condusa de liderul PD, Emil Boc, si a fost formata din primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, deputatii: Mircea Man, Ioan Oltean, Marian Jean Marinescu si Cosmin Popp (portar), presedintele ANAF, Sebastian Bodu.
Viceliderul PD, Ioan Oltean, a declarat ca "desi adevaratul presedinte al PNL, Dinu Patriciu, vrea o guvernare PNL-PSD, iar relatiile dintre democrati si liberali sunt tot mai critice", PD nu va iesi de la guvernare, dar va forta anticipate dupa 1 ianuarie 2007 si nu va mai guverna cu PNL.
Celelalte trei posturi de chestor sunt ocupate de democratul Ioan Oltean, deputatul UDMR Kelemen Hunor si Miron Ignat reprezentant al minoritatilor.
Acest lucru a starnit indignarea chestorului PD Ioan Oltean, care a replicat ca "daca bugetul e acuzat de lipsa de transparenta, daca nu se stie exact cata hartie igienica se consuma la grupurile sanitare, cate calculatoare se iau si pentru cine", atunci el trebuie trimis comisiilor de specialitate.
Elena Udrea, Emil Boc, Cezar Preda, Ioan Oltean, Mircea Hava, Nicolae Iotcu, Gheorghe Falca, Valeriu Tabara, Roberta Anastase, Anca Constantinescu si Gratiela Iordache au ajuns in club dupa miezul noptii si s-au asezat la o masa aproape de ringul de dans.
In plus, mai exista un loc care ar trebui distribuit intre bucuresteni si ardeleni, dar ardelenii, prin vicepresedintele Ioan Oltean, si-au aratat nemultumirea fata aceasta maniera de impartire a posturilor.
La randul sau, vicepresedintele PD Ioan Oltean a afirmat ca "locul platformistilor este in cadrul PNL si nu in afara acestuia" si a facut "un apel la conducerea liberala de a identifica toate caile pentru ca platformistii sa revina in partid si dezbaterea pe marginea platformei sa aiba loc in interiorul partidului".
Cei mai multi dintre liderii PD nu si-au reactualizat, deocamdata, declaratiile de avere pe anul 2006, printre acestia numarindu-se presedintele PD, Emil Boc, secretarul general al PD, ministrul Vasile Blaga, deputatii Ioan Oltean, Cezar Preda si Cristian Radulescu, precum si ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu.
clarificari doctrinare si perspective nationale", la care au fost invitati, pe langa analisti si reprezentanti ai societatii civice, si democratii Cezar Preda si Ioan Oltean.
Radu Berceanu, Cezar Preda, Vasile Blaga, Elena Udrea, Marius Marinescu, Adriean Videanu, Cristian Radulescu, Ioan Oltean. Pe ultima pagina, publicatia reia sloganul lansat de presedintele PSD Mircea Geoana la mitingul de la Iasi - "Voteaza DA!
Procentul este considerat mic de catre liderul judetean, desi la nivel de conducere centrala rezultatele au fost apreciate de Ioan Oltean ca multumitoare.
Ioan Oltean - deputat PD de Bistrita-Nasaud; Bogdan Pascu - deputat PC de Ialomita; Mihail Lupoi - senator PNL de Dolj;
Un alt parlamentar care a returnat o parte din bani este deputatul PD-L Ioan Oltean. Acesta a dat inapoi 400 de milioane lei si ne-a declarat ca, pana la sfarsitul lunii februarie, va restitui si restul sumei.
Aceasta este compusa din Vasile Blaga, Radu Berceanu, Cezar Preda, Romeo Raicu, Ioan Oltean, Elena Udrea si Mircea Toader (din partea PD) si Valeriu Stoica, Florin Popescu, Gabriel Sandu, Cristian Boureanu, Marian Hoinaru si Valentin Mircea (de la PLD).
Eugen Nicolicea si Valer Dorneanu (PSD), Ioan Oltean (PD-L), Lucian Bolcas (PRM); secretari: Valeriu Zgonea (PSD), Dan Radu Rusanu (PNL), Daniela Popa (PC),Valeriu Tabara (PD-L), chestori:
Presedintele de sedinta, democrat-liberalul Ioan Oltean a anuntat ca motiunea "Agricultura si dezvoltarea rurala, spre dezastru" nu a intrunit suficiente vouri pentru a fi adoptata, doar 56 deputati votand in favoarea documentului si 134 "impotriva".
google-analytics.com